KATSOMASI RESEPTIT
Mustikkasiirappi – kesäinen puuron maustaja

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Mus­tik­ka­sii­rap­pi – kesäinen puuron maustaja

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Mus­tik­ka­sii­rap­pi – kesäinen puuron maustaja

Kesäinen mustikkasiirappi sopii moneen, mutta varsinkin ohrapuuron sekä riisipuuron kaveriksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 30 min

30 min
  • Muussataan mustikat haarukalla sutuksi. Halkaistaan vaniljatanko ja lisätään kaikki ainekset kattilaan. Keitetään seosta hiljalleen niin kauan kunnes se sakenee, poistetaan vaniljatanko. Purkitetaan kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilyy jääkaapissa parin viikon ajan. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    141 kcal
  • hiilihydraattia
    33.3 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    29.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta