KATSOMASI RESEPTIT
Mustikkaiset muru-uuniomenat

Resepti: Fanni & Kaneli

Mustikkaiset muru-uuniomenat

Resepti: Fanni & Kaneli

Mustikkaiset muru-uuniomenat

Mustikoilla täytetyt uuniomenat ovat unelmien syysherkku! Ripottele päälle rapeaa muruseosta ja paista omenat mehevän pehmeiksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Muruseos

Tee näin

  • Poista omenoiden kodat omenaporalla, mutta jätä noin setti poraamatta alaosasta. Näin täyte ei pääse valumaan ulos. Suurenna poralla täytettävää osaa hieman reunoilta. Laita omenat uunivuokaan.

    Sekoita mustikat, sokeri ja sitruunamehu. Täytä omenat mustikkaseoksella.

    Leikkaa kylmä voi pieniksi kuutioiksi ja nypi se jauhoihin. Kun seos on murumaista, sekoita joukkoon sokeri. Ripottele murut täytettyiden omenoiden päälle.

    Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes omenat ovat pehmeitä ja muruseos rapeaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    241 kcal
  • hiilihydraattia
    36.8 g
  • rasvaa
    8.8 g
  • proteiinia
    2.8 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
  • Hurmasin vieraat1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Todella kaunis annos! Ihanaa, kun omenasato on tänä vuonna niin runsas, että ystävät kiikuttavat ovelle tuomisa puutarhoistaan... Meillä onkin sitten syöty omenaherkkuja lähes päivittäin...

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta