KATSOMASI RESEPTIT
Mustikkaboston

Resepti: Perinneruokaa prkl

Mustikkaboston

Resepti: Perinneruokaa prkl

Mustikkaboston

Tämän bostonkakun täytteenä on runsaasti mustikkaa. Mehukas ja hieman mustikkapiirakkamainen herkku katoaa hetkessä.

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 palaa

taikina

täyte

lisäksi

Tee näin 2 t 35 min

2 t 35 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Lämmitä maito ja liota siihen murennettu hiiva.

    Lisää sokeri, kardemumma ja suola.

    Lisää puolet jauhoista ja vaivaa noin 5 minuuttia. Lisää voi ja loput jauhoista.

    Vaivaa taikinaa 5-10 minuuttia, kunnes taikina on kimmoisaa. 

    Kohota taikina peitettynä kaksinkertaiseksi.

    Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle alustalle ja vaivaa siitä ilmakuplat pois.

    Kauli taikina levyksi (noin 30 x 40 cm).

    Sekoita täyteainekset keskenään ja levitä taikinan päälle.

    Kääri taikina rullalle ja leikkaa noin 5 cm:n paloiksi. Nosta palat voideltuu pyöreään vuokaan (halkaisija 24cm). Jätä palojen väliin kohoamisvaraa. 

    Kohota peitettynä vielä noin 30 minuuttia.

    Voitele pinta kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista bostonkakkua 200-asteisen uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    283 kcal
  • hiilihydraattia
    43.9 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    4.3 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Opin uutta1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta