KATSOMASI RESEPTIT
Mustikka-valkosuklaatryffelit
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Mustikka-val­ko­suklaat­ryf­fe­lit

Resepti: Maku 07/2016

Mustikka-val­ko­suklaat­ryf­fe­lit

Nämä taivaalliset mustikka-valkosuklaatryffelit sulavat suuhun! Mustikkatryffelipalleroita kannattaa pyöritellä kerralla kunnon satsi, sillä ne häviävät karkkikulhosta salamannopeasti.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 kpl

Kuorrutus

Tee näin 3 t 40 min

3 t 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Valmista mustikka-valkosuklaatryffelit näin:

    Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa keskiteholla 20–30 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä.

    Kuumenna kerma pienessä kattilassa. Siirrä kattila sivuun, lisää voi ja sekoita tasaiseksi.

    Lisää mustikkajauhe. Jäähdytä hetki, kunnes seos on suunnilleen saman lämpöistä kuin valkosuklaa.

    Yhdistä valkosuklaa ja voi-kermaseos. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkaappiin 2 tunniksi.

    Ota massasta lusikalla nokareita ja pyöritä pieniksi palloiksi (Ø 2–2 1/2 cm). Voit sokeroida kätesi tomusokerilla, jos massa tuntuu tarttuvan kiinni käsiin.

    Nosta pallot jääkaappiin kovettumaan puoleksi tunniksi.

    Sulata kuorrutuksen suklaa pienessä kupissa mikrossa. Sekoita tasaiseksi. Upota mustikka-valkosuklaatryffelit suklaaseen ja nosta lautaselle. Anna kuorrutuksen kovettua jääkaapissa noin 15 minuuttia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    548 kcal
  • hiilihydraattia
    38.3 g
  • rasvaa
    41.6 g
  • proteiinia
    5.9 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pikkujoulut

    Lisää suosikiksi

    Tulosta