KATSOMASI RESEPTIT
Mustikka-chiatuorepuuro

Resepti: Lunni leipoo

Mustikka-chiatuorepuuro

Resepti: Lunni leipoo

Mustikka-chiatuorepuuro

Sekoita mustikka-chiatuorepuuron ainekset yhteen illalla ja nauti aamulla sametinpehmeä aamiainen.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Tee näin 8 t 5 min

8 t 5 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
8 t
  • Sekoita kaikki aineet yhteen kulhossa mustikoita lukuun ottamatta.

    Lusikoi tuorepuuro kahteen kulhoon ja lisää mustikkaa kerroksittain kulhoihin. Viimeistele kulhot mustikalla ja laita kulhot tuorekelmulla peitettyinä jääkaappiin yön yli.

    Nauti aamulla sametinpehmeää tuorepuuroa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    247 kcal
  • hiilihydraattia
    42.8 g
  • rasvaa
    4.3 g
  • proteiinia
    8.3 g
  • kuitua
    6.7 g
  • suolaa
    3.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta