Mustaherukkakakku

Resepti: Maku 04/2003

Mus­ta­he­ruk­ka­kak­ku

Resepti: Maku 04/2003

Mus­ta­he­ruk­ka­kak­ku

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

1 annosta

Pohja

Täyte

Kiille

Tee näin 3 t 25 min

3 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Murskaa keksit, sekoita joukkoon voisula. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

    Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä vartin verran. Purista lehdistä enin vesi ja liuota ne kiehuvan kuumaan vesitilkkaan.

    Vatkaa kermaa, lisää muut täytteen aineet, sekoita liivateseos mukaan.

    Kaada vuokaan ja anna hyytyä viileässä ainakin 2 tuntia.

    Tee kiille. Kiehauta pieni tilkka mehua, lisää lionneet liivatteet, sekoita loppuun mehuun ja kaada seos kakun päälle. Hyydytä vielä noin tunti.

    Tarjoa pehmeän kermavaahdon kanssa. Voit halutessasi maustaa vaahdon calvadostilkalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    3061 kcal
  • hiilihydraattia
    290.7 g
  • rasvaa
    181.4 g
  • proteiinia
    61.3 g
  • kuitua
    17.3 g
  • suolaa
    3.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta