KATSOMASI RESEPTIT
Murskatut perunat juustolla ja ruohosipulilla
GL
MU

Resepti: Maku 03/2016

Murskatut perunat juustolla ja ruohosipulilla

Resepti: Maku 03/2016

Murskatut perunat juustolla ja ruohosipulilla

Murskatut perunat sopivat myös juhlavaan noutopöytään. Voit valmistella liiskatut perunat loppulämmitystä vaille valmiiksi, niin ne valmistuvat tosi nopeasti.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Valmista murskatut perunat näin:

    Pese perunat hyvin. Jos perunat ovat siistejä, niitä ei tarvitse kuoria.

    Öljyä kätesi ja pöyräytä perunat kevyesti öljyssä.

    Kumoa perunat leivinpaperin päälle pellille.

    Paista perunoita 225-asteisessa uunissa 30 minuttia.

    Ota pelti uunista. Paina jokaista perunaa lusikalla niin, että peruna murskaantuu ja sen keskelle muodostuu pieni kuoppa. Älä paina peltiin asti.

    Mausta perunat suolalla ja purista päälle sitruunamehua. (Nosta jääkaappiin.)

    Viimeistele juustoraasteella ja hienonnetulla ruohosipulilla.

    Paista murskattuja perunoita uunissa vielä noin 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    295 kcal
  • hiilihydraattia
    0.7 g
  • rasvaa
    28 g
  • proteiinia
    9.7 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    4.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Yli­op­pi­las­juh­lat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta