KATSOMASI RESEPTIT
Munkkitangot (Churros)

Resepti: Maku 04/2004

Munkkitangot (Churros)

Resepti: Maku 04/2004

Munkkitangot (Churros)

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
  • Mittaa vesi, voi ja suola kattilaan ja kiehauta. Lisää jauhot ja vatkaa voimakkaasti muutama minuutti, kunnes taikinasta muodostuu pallo. Nosta kattila liedeltä.

    Vatkaa munat toisessa kulhossa kevyesti vaahdoksi. Kaada munavaahto vähitellen lämpimän taikinan joukkoon samalla vatkaten. Siirrä taikina pursotuspussiin tai muovipussiin, josta leikkaat kulman pois.

    Kuumenna öljy uppopaistamista varten suurehkossa kattilassa. Öljy on riittävän kuumaa, kun siihen pudotettu taikinapala nousee heti pintaan ja öljy alkaa voimakkaasti kuplia.

    Pursota taikinasta öljyyn sormenpaksuisia, reilun kymmenen tankoja. Voit leikata taikinan poikki saksilla. Varo, ettei taikinapussi koske kuumaan öljyyn. Paista muutama churro kerrallaan molemmin puolin reilusti ruskeiksi. Nosta churrot reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja kääntele munkkitangot sitten sokerissa. Halutessasi voit maustaa sokerin kanelilla tai käyttää valmista kaneli-sokeriseosta.
     

VINKKI

Tarjoa churrot tuoreina kaakaon kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    474 kcal
  • hiilihydraattia
    16.2 g
  • rasvaa
    44.7 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tapas, Espanja


Laatinut:

Kuva:

Juha Juntto

Kommentit (9)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin16
  • Helppo14
  • Hurmasin vieraat8
  • Opin uutta12
  • Ei maistunut5
  • Kaikki meni11
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 06.01.2017

    Vierailija

    Helpompi ja turvallisempi kuin pussista öljyyn pursottaminen on pyöritellä käsissä suoraan kattilasta otetusta taikinasta tankoja, jotka sitten kypsennetään öljyssä.

    • Helppo
    • Kaikki meni
    • 10.03.2016

      Vierailija

      Olen kokeillut näiden tekemisrä kerran ja ne onnistui, vaikka olin hieman hätäinen. Churrot onnistuiat ja kaikki tykkäsivät :)

      • Onnistuin
      • Opin uutta
      • 11.09.2015

        Vierailija

        Testaatteko te näitä reseptejä lainkaan? Tuolla ohjeella tulee keittoa. Aivan liian vähän jauhoja, yms.

        • 21.02.2015

          Vierailija

          Tällä ohjeella taikinasta tuli liian löysää. Kun lisäsin 2dl lisää jauhoja niin konsistenssi oli juuri oikea.

          • Kaikki meni
          • Ei maistunut
          • Opin uutta
          Lisää kommentteja (5)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Espanja

          Lisää suosikiksi

          Tulosta