Munaton lihamureke
MU
MA
GL

Resepti: Maku 05/2010

Munaton lihamureke

Resepti: Maku 05/2010

Munaton lihamureke

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Jäähdytä. Kuori peruna ja bataatti. Raasta ne hienoksi. Yhdistä kaikki aineet kulhossa tai monitoimikoneessa, ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Taputtele mureketaikina voideltuun vuokaan. Paista lihamureketta 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
5.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    389 kcal
  • hiilihydraattia
    9.5 g
  • rasvaa
    27 g
  • proteiinia
    27.4 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta