Munakoiso-hallouminäkkileivät

Resepti: Maku 06/2008

Munakoiso-hal­lou­mi­näk­ki­lei­vät

Resepti: Maku 06/2008

Munakoiso-hal­lou­mi­näk­ki­lei­vät

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

8 annosta

Munakoisot

Munakoisojen marinadi

Koristeluun

Tee näin 8 t 15 min

8 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
8 t
  • Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleiksi ja levitä palat puhtaan keittiöpyyhkeen päälle. Ripottele munakoisoille suolaa ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi. Kuivaa viipaleet keittiöpyyhkeeseen ja nosta ne vieri viereen pellille leivinpaperin päälle. Paahda viipaleita 250-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat saaneet väriä, noin 10 minuuttia. Käännä viipaleet ja paahda myös toiselta puoleltaan. Viipaleet saavat kuivahtaa. Mittaa marinadin aineet kulhoon ja sekoita. Nostele munakoisoviipaleet kannelliseen purkkiin ja kaada viipaleiden väliin marinadia. Anna munakoisojen maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi ja paista palat pannulla voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

    Levitä näkkileivät tarjoiluvadille ja nosta kullekin leivälle marinoitu munakoisoviipale tai pari.

    Jaa halloumiviipaleet leiville ja koristele tuoreella mintulla. Nauti munakoiso-hallouminäkkileivät heti.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    216 kcal
  • hiilihydraattia
    11 g
  • rasvaa
    14.7 g
  • proteiinia
    9.6 g
  • kuitua
    3.7 g
  • suolaa
    1.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Sonja Suominen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta