KATSOMASI RESEPTIT
Munakasrulla kylmäsavulohitäytteellä

Resepti: Maku 02/2017

Munakasrulla kyl­mä­sa­vu­lo­hi­täyt­teel­lä

Resepti: Maku 02/2017

Munakasrulla kyl­mä­sa­vu­lo­hi­täyt­teel­lä

Kääräise uunimunakas rullalle ja täytä lohella ja keväisellä kasvis-sulatejuustotäytteellä. Helppoa, täyttävää ja hyvää. Munakasrulla maistuu kylmänä ja lämpimänä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Riko munat kulhoon. Lisää suola ja vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa joukkoon maito, jauhot ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota 10 minuuttia.

    Pyöräytä taikina tasaiseksi ja kaada se leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille.

    Paista munakasta 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Kumoa pohja halutessasi toiselle leivinpaperille, jotta saat käärittyä paistopinnan päällepäin. Anna levyn jäähtyä hetki.

    Leikkaa kylmäsavulohi reiluiksi paloiksi.

    Huuhdo ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Kumoa se siivilään valumaan. Halkaise, pese ja hienonna purjo. Huuhtele ja hienonna fenkoli. Pese lehtikaalin lehdet ja poista kova lehtiruoti. Hienonna lehdet ohuiksi suikaleiksi.

    Kuumenna pannulla öljyä ja kuullota kasvikset. Lisää sulatejuusto ja anna hautua hetki. Sekoita täyte ja levitä se munakkaalle. Silppua päälle yrttejä, levitä lopuksi lohipalat ja kääri levy rullalle.

    Viipaloi munakasrulla ja tarjoa se salaatin kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    8.2 g
  • rasvaa
    8.6 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Kananmuna

    Lisää suosikiksi

    Tulosta