KATSOMASI RESEPTIT
Muna-lihapullat

Resepti: Maku 02/2017

Muna-lihapullat

Resepti: Maku 02/2017

Muna-lihapullat

Retroklassikko tekee paluun. Jättikokoisen lihapullan sisään piiloutuu kokonainen kananmuna. Nipistä murekemassa tiiviisti kananmunan päälle, niin pullat eivät repeä uunissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

5 annosta

Murekemassa

Pinnalle

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Keitä munia kiehuvassa vedessä 6 minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat.

    Mittaa kermaviili ja korppujauhot kulhoon ja anna turvota.

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä. Anna jäähtyä hetki.

    Yhdistä murekeseoksen ainekset kulhossa ja sekoita, kunnes massa alkaa tarttua kulhon reunoihin.

    Kaada korppujauhot lautaselle. Pyöräytä kuoritut munat korppujauhoissa.

    Jaa lihamassa viiteen osaan ja taputtele kämmenen kokoisiksi lätyiksi. Nosta muna jauhelihamassan päälle ja kiedo se kauttaaltaan munan ympärille. Sulje sauma hyvin ja varmista, ettei pintaan jää aukkoja.

    Pyöräytä valmiit pullat korppujauhoissa ja seesaminsiemenissä.

    Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lihapullat perunasoseen ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    187 kcal
  • hiilihydraattia
    11.9 g
  • rasvaa
    11.8 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    1.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Kananmuna

    Lisää suosikiksi

    Tulosta