Muna-anjovistornit salaattipedillä
MA
GL

Resepti: Maku 01/2008

Muna-anjovistornit sa­laat­ti­pe­dil­lä

Resepti: Maku 01/2008

Muna-anjovistornit sa­laat­ti­pe­dil­lä

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 25 min

25 min
  • Keitä munat koviksi (9 min). Kuori munat ja leikkaa niistä neljä munaleikkurilla viipaleiksi.

    Hienonna viides muna ja sekoita silppu majoneesiin. Hienonna anjovisfileet ja lisää ne majoneesiin. Mausta anjovisliemellä. Rouhi joukkoon maustepippuria ja silppua sekaan tilliä. Tarkista maku.

    Sivele tahnaa munaviipaleille ja kasaa muna takaisin muotoonsa. Helpoimmin täyttäminen sujuu, kun ”selaat” munaviipaleita kuin kirjaa.

    Nosta viipaloitu muna-anjovistorni annoslautaselle salaattipetille.

    •Jos aika ei riitä torniaskarteluun, lusikoi täyte keitetyille munanpuolikkaille ja koristele tillitupsuilla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    190 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    14.9 g
  • proteiinia
    11.3 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

brunssi


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta