KATSOMASI RESEPTIT
Mummon kurpitsapikkelssi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Mummon kur­pit­sa­pik­kels­si

Resepti: Perinneruokaa prkl

Mummon kur­pit­sa­pik­kels­si

Paras kurpitsapikkelssi syntyy tällä mummon luottoreseptillä. Se on vastustamaton lisäke miltei kaikille ruuille.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Raasta kurpitsa ja viipaloi sipuli, purjo, paprika sekä varsiselleri. Jätä sivuun odottamaan ja valmista liemi.

    Lisää kaikki liemiainekset kattilaan ja keitä 1-2 minuuttia.

    Lisää kaikki kasvikset kattilaan ja keitä kunnes kurpitsa on kauniin kuulasta. Nosta kattila liedeltä.

    Lisää hienonnettu tilli ja persilja kattilaan, sekoita hyvin ja poista kanelitanko. 

    Purkita kuumana ja sulje kannet tiiviisti.

     

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    220 kcal
  • hiilihydraattia
    52.4 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    2.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta