KATSOMASI RESEPTIT
Muikkuvuoka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Muikkuvuoka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Muikkuvuoka

Muikut saavat päälleen herkullisen smetanakuorrutteen ja hautuvat uunin lämmössä ruodottomiksi. Tarjoa vuoka esimerkiksi perunamuusin kanssa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t 10 min
  • Voitele uunivuoka ja laita peratut muikut sen pohjalle.

    Valmista täyte hienontamalla omena, sipuli ja tilli. Yhdistä kaikki ainekset smetanan joukkoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

    Levitä smetanatäyte muikkujen päälle ja peitä foliolla. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia ja poista folio. Jatka paistamista vielä noin 20 minuttia, jotta muikkuvuoka saa kauniin värin.

    Nauti vuoka esimerkiksi perunamuusin kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    187 kcal
  • hiilihydraattia
    0.6 g
  • rasvaa
    14 g
  • proteiinia
    14.7 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta