Muikkukukko
MU

Resepti: Maku 01/2004

Muikkukukko

Resepti: Maku 01/2004

Muikkukukko

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Taikina

Täyte

Pinnalle

Tee näin 4 t 40 min

4 t 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Mittaa vesi ja suola kulhoon. Lisää jauhot ja alusta kiinteä taikina. Kauli taikina jauhotetulla työpöydällä noin puolen sentin vahvuiseksi pyöreäksi levyksi ja nosta levy leivinpaperin päälle uunipellille. Lado muikut, sianliha- tai voilastut kerroksittain taikinakuoren keskelle keoksi. Ripottele suola kerroksien väliin. Käännä taikinaliepeet täytteen päälle ja ummista saumat huolellisesti. Käännä kukko ympäri ja taputtele se kauniin muotoiseksi. Paista 250-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

    Kääri muikkukukko sen jälkeen alumiinifolioon ja jatka paistamista 150 asteessa 3–4 tuntia.

    Leikkaa lämpimästä muikkukukosta kansipala auki. Tarjoa kalakukko kylmän maidon tai oluen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.5
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    355 kcal
  • hiilihydraattia
    23.7 g
  • rasvaa
    12.1 g
  • proteiinia
    37.2 g
  • kuitua
    4.3 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Savo, munaton


Laatinut:

Kuva:

Juha Juntto

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta