Moussaka
MU

Resepti: Maku 04/2011

Mous­sa­ka

Resepti: Maku 04/2011

Mous­sa­ka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää jauheliha ja sekoittele, kunnes se on paahtunut. Kumoa joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua noin 15 minuuttia. Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot ja anna kuohahtaa. Kaada kattilaan maito samalla hyvin sekoittaen. Lisää mausteet ja juustoraaste. Hauduta välillä sekoitellen 10 minuuttia. Viipaloi munakoiso pitkittäin. Paista viipaleet rasvassa pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Viipaloi kuoritut perunat. Lado viipaleet uunivuokaan limittäin. Levitä päälle jauhelihakastike ja tämän päälle valkokastike. Paista moussakaa 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    437 kcal
  • hiilihydraattia
    26.5 g
  • rasvaa
    26.2 g
  • proteiinia
    22.9 g
  • kuitua
    5.3 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta