KATSOMASI RESEPTIT
Mokkapalat

Resepti: Maku 01/2010

Mokkapalat

Resepti: Maku 01/2010

Mokkapalat

Parhaat mokkapalat ikinä! Varma hitti myyjäisiin ja kahvin kanssa tarjottaviksi. Tällä ohjeella onnistut, suosittelemme!

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista kaikkien aikojen parhaat mokkapalat näin:

    Aloita mokkapalojen valmistus kahvin keittämisellä. Mokkapaloihin sopii vahvahko kahvi.

    Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

    Mittaa kuivat aineet kulhoon. Sekoita joukkoon rasvaseos.

    Vatkaa puuhaarukalla munat taikinaan.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrute. Kiehauta kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria saadaksesi sopivan paksun, mutta notkean kuorrutteen.

    Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Koristele mokkapalat strösseleillä, suklaarouheella tai karkeilla.

    Leikkaa mokkapalalevy kaistaleiksi ja edelleen vinosti viipaleiksi tai neliöiksi.  

VINKKI

Voit pakastaa mokkapalat ennen kuorruttamista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    319 kcal
  • hiilihydraattia
    47.1 g
  • rasvaa
    12.9 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (109)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin174
  • Helppo131
  • Hurmasin vieraat100
  • Opin uutta48
  • Ei maistunut29
  • Kaikki meni110
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Todella tiivis pohja, muistutti enemmankin brownieta kuin mokkapalojen kakkumaista pohjaa. En paistanut tosin isolla pellilla, ehka oli vaikutusta asiaan. Herkullinen kuorrutus kylla.

    Silti, browniet browniena ja mokkapalat mokkapaloina, taytyy palata alkuperaiseen reseptiin.

    • Paras

      • Onnistuin
      • Hurmasin vieraat
      • Helppo
      • Opin uutta
      • Kaikki meni
      • 29.01.2017

        Vierailija

        Loistavaa! Kuorrutteesta 1/2 desiä sokeria pois ja pari pätkistä sekaan, tulee täydellistä.

        • Helppo
        • Onnistuin
        • 26.01.2017

          Maaret

          Järjetön määrä sokeria.
          Kevennettynä sokeria ja jauhoissakin vaihtoehtoja niin terveellisyys tällekin ylimakealle paranee.
          Kuorrutteessa sama juttu. Turhat sokerit pois. Muutettua saa helposti kalorimäärääkin samalla.

          Lisää kommentteja (105)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Leivonta

          Lisää suosikiksi

          Tulosta