KATSOMASI RESEPTIT
Mokkapalat

Resepti: Maku 01/2010

Mokkapalat

Resepti: Maku 01/2010

Mokkapalat

Parhaat mokkapalat ikinä! Varma hitti myyjäisiin ja kahvin kanssa tarjottaviksi. Tällä ohjeella onnistut, suosittelemme!

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista kaikkien aikojen parhaat mokkapalat näin:

    Aloita mokkapalojen valmistus kahvin keittämisellä. Mokkapaloihin sopii vahvahko kahvi.

    Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

    Mittaa kuivat aineet kulhoon. Sekoita joukkoon rasvaseos.

    Vatkaa puuhaarukalla munat taikinaan.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrute. Kiehauta kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria saadaksesi sopivan paksun, mutta notkean kuorrutteen.

    Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Koristele mokkapalat strösseleillä, suklaarouheella tai karkeilla.

    Leikkaa mokkapalalevy kaistaleiksi ja edelleen vinosti viipaleiksi tai neliöiksi.  

VINKKI

Voit pakastaa mokkapalat ennen kuorruttamista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    319 kcal
  • hiilihydraattia
    47.1 g
  • rasvaa
    12.9 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (83)

78% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin131
  • Helppo93
  • Hurmasin vieraat69
  • Opin uutta37
  • Ei maistunut22
  • Kaikki meni78
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Aivan ihania!

    • Kaikki meni
    • Aivan mahtava resepti. Heti ekalla nappiin ja koko perhe nauttii!

      • 04.05.2016

        Vierailija

        Aivan loistava resepti. Ei tarvi edes sähkövatkainta. Ja koostumus & maku täydelliset, tosi mehevä ja kahvinen. Tästä lähtien mokkapalat aina tällä ohjeella. Jääkaappikylmänä parasta.

        • Onnistuin
        • Hurmasin vieraat
        • Kaikki meni
        • Helppo
        • Opin uutta
        • 24.04.2016

          Mansikkasuukko

          Siis en ymmärrä ollenkaan tätä ohjetta, miten voi tulla niin liru taikina? Laitoin desin vähemmän kahvia ja silti aivan kuin vettä olis kaatanu pellille.. En tiedä mikä on homman nimi..

          • 25.04.2016

            Vierailija

            Ohje oli kaikin puolin erinomainen. Lopputulos oli sekä kaunis että herkullinen. Koristelulla saa aikaan vaihtelua, olipa kyseessä lastenkutsut tai aikuisten kahvihetki. Tätä teen varmasti toistekin.

          • Hei Mansikkasuukko! Ompa ikävä kuulla, että taikina ei onnistunut! Vaikea sanoa, mikä on mennyt pieleen. Miltä mokkapalat vaikuttivat paiston jälkeen? Mittasitko kaiken tarkasti? Missä vaiheessa taikinasta tuli "lirua"? Tämä taikina ei ole kovinkaan paksua, koska ohjeen mokkapalalevystä on tarkoitus paistaa mehevä. Nämä mokkapalat ovat maku.fi:n suosituimpia ohjeita, joten jos ohje kaipaa selkeyttämistä, otan mielelläni kehitysehdotuksia vastaan :)

        Lisää kommentteja (79)

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää aiheesta: Leivonta

        Lisää suosikiksi

        Tulosta