KATSOMASI RESEPTIT
Mokkapalat

Resepti: Maku 01/2010

Mokkapalat

Resepti: Maku 01/2010

Mokkapalat

Parhaat mokkapalat ikinä! Varma hitti myyjäisiin ja kahvin kanssa tarjottaviksi. Tällä ohjeella onnistut, suosittelemme!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista kaikkien aikojen parhaat mokkapalat näin:

    Aloita mokkapalojen valmistus kahvin keittämisellä. Mokkapaloihin sopii vahvahko kahvi.

    Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

    Mittaa kuivat aineet kulhoon. Sekoita joukkoon rasvaseos.

    Vatkaa puuhaarukalla munat taikinaan.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrute. Kiehauta kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria saadaksesi sopivan paksun, mutta notkean kuorrutteen.

    Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Koristele mokkapalat strösseleillä, suklaarouheella tai karkeilla.

    Leikkaa mokkapalalevy kaistaleiksi ja edelleen vinosti viipaleiksi tai neliöiksi.  

VINKKI

Voit pakastaa mokkapalat ennen kuorruttamista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    206 kcal
  • hiilihydraattia
    30.4 g
  • rasvaa
    8.3 g
  • proteiinia
    2.1 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (52)

81% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin47
  • Helppo29
  • Hurmasin vieraat23
  • Opin uutta9
  • Ei maistunut11
  • Kaikki meni19
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (48)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta