KATSOMASI RESEPTIT
Minttusuklaakeksit

Resepti: Lunni leipoo

Mint­tusuklaa­kek­sit

Resepti: Lunni leipoo

Mint­tusuklaa­kek­sit

Nämä jouluiset minttusuklaakeksit kuorrutetaan tomusokerilla ennen paistamista, jolloin keksin pinta saa lumipeitettä muistuttavan nätin pinnan. Nämä tummaa suklaata sisältävät minttusuklaakeksit suorastaan sulavat suuhun!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 kpl

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Ota voi huoneenlämpöön ajoissa. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa varovaisesti, laita sivuun jäähtymään.

    Vatkaa pehmeä voi sokerin kanssa kuohkeaksi, lisää muna, piparminttuaromi ja hieman jäähtynyt suklaa, vatkaa tasaiseksi.

    Sekoita toisessa kulhossa keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe.

    Siivilöi vaahdon joukkoon jauhoseos, kääntele tiiviiksi taikinaksi. Anna taikinan levätä hetken kylmässä.

    Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

    Pyörittele taikinasta reilun ruokalusikallisen kokoisia palloja ja pyörittele tomusokerissa.

    Aseta leivinpaperille harvakseltaan, paista uunissa noin 10-15 minuutin ajan, tai kunnes keksit ovat kunnolla halkeilleet. Anna jäähtyä ritilällä ja nauti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    386 kcal
  • hiilihydraattia
    59.2 g
  • rasvaa
    13.9 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta