Millan gluteenittomat perunarieskat
GL

Resepti: Maku 08/2005

Mil­lan glu­tee­nit­to­mat pe­ru­na­ries­kat

Resepti: Maku 08/2005

Mil­lan glu­tee­nit­to­mat pe­ru­na­ries­kat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.

    Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.

    Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes Millan gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    79 kcal
  • hiilihydraattia
    10 g
  • rasvaa
    3 g
  • proteiinia
    2.8 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta