Millan gluteenittomat perunarieskat
GL

Resepti: Maku 08/2005

Millan gluteenittomat perunarieskat

Resepti: Maku 08/2005

Millan gluteenittomat perunarieskat

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.

    Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.

    Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes Millan gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    79 kcal
  • hiilihydraattia
    10 g
  • rasvaa
    3 g
  • proteiinia
    2.8 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • 27.08.2014

    Anonymous

    kaurassa on gluteenia ?

  • 27.08.2014

    Emilia/Maku

    Kiitos kommentistasi, kaura on gluteenitonta, jos se on tuotettu valvotusti erillään muista viljoista. Tällaisia tuotteita myydään ruokakaupassa nimellä gluteeniton kaura (esim. Semper). Lisään huomion raaka-ainelistaan!

  • 12.09.2014

    KatariinanKammari

    Tämä on osoittautunut todella hyväksi reseptiksi. Puhtaan kauran sijasta käytän tattarihiutaleita ja hyviä ovat rieskat olleet. Kiitos Millalle tästä!

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta