KATSOMASI RESEPTIT
Milanon keksit

Resepti: Lunni leipoo

Milanon keksit

Resepti: Lunni leipoo

Milanon keksit

Mintun makuisella suklaalla täytetyt Milanon keksit ovat ihanan rapsakoita ja kaikessa yksinkertaisuudessaan niin herkullisia. Italialaistyylisen yksinkertaisten Milanon keksien alkuperäinen nimi on "Mint Milanos".

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

15 kpl

Väliin

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Vuoraa leivinpaperilla kaksi uuninpeltiä.

    Yhdistä kulhossa pehmeä voi ja sokeri, vaahdota kuohkeaksi parin minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri tai vaniljauute.

    Lisää muna ja 1/2 valkuainen joukkoon, vatkaa kuohkeaksi.

    Vatkaa pienellä nopeudella siivilöidyt jauhot joukkoon vähän kerrallaan, lopeta sekoittaminen kun aineet juuri yhdistyvät.

    Lusikoi massa pursotinpussiin, jossa on n. 1-2-senttinen pyöreä pää.

    Pursota taikinasta huolellisesti n. 4 cm pitkiä, pari cm paksuja ohuehkoja pötköjä. Koita saada pötköistä samanpituisia, jätä hieman leviämisvaraa.

    Paista uunin keskitasolla 13 minuuttia tai kunnes keksien reunat ovat saaneet kullankeltaisen värin.

    Anna jäähtyä ritilällä.

    Sulata suklaa varovaisesti mikrossa, sekoita joukkoon piparminttu-uute. 

    Etsi keksipuoliskoille samankokoiset pari. Lusikoi puoliskon toiselle puolelle sulaa suklaata, paina toinen keksipuolisko päälle. Säilytä huoneenlämmössä ja nauti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    434 kcal
  • hiilihydraattia
    53.2 g
  • rasvaa
    22.1 g
  • proteiinia
    5.3 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta