KATSOMASI RESEPTIT
Merimiespihvit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Merimiespihvit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Merimiespihvit

Merimiespihvit on mehukas uuniruoka, minkä voi valmistaa vuoassa tai padassa. Se saa makunsa hyvästä lihaliemestä ja oluesta.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

liemi

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Viipaloi ulkopaisti ja ruskista se kuumalla pannulla voissa. Nosta palat lautaselle.

    Viipaloi sipulit ja ruskista ne samalla pannulla. Siirrä sipulit toiselle lautaselle.

    Sammuta levy ja lisää pannulle olut, vasikkafondi, suola, laakerinlehdet ja pippuri. Näin kaikki pannuun jääneet maut pääsevät mukaan.

    Pese perunat ja kuori ne halutessasi. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

    Voitele uunivuoka tai pata. Laita pohjalle ensin kerros perunaa, sitten sipulia ja lopuksi lihapaloja kolmeksi kerrokseksi.

    Kaada päälle liemi ja paista 175 asteessa noin 2 - 2,5 tuntia. Jos pinta alkaa kuivua, voit hieman painella pintaa syvemmälle liemeen tai laittaa päälle folion palan. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    7.6 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    1.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta