KATSOMASI RESEPTIT
Meloni-hapankorppu-voileipäkakku
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Meloni-hapankorppu-voileipäkakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Meloni-hapankorppu-voileipäkakku

Hapankorpuista kootun voileipäkakun täytteessä maistuvat värikkäät melonit ja minttu.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t

2 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
1 t
  • Aloita täytteiden valmistuksella ja tee ensimmäiseksi minttupesto. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.

    Vaahdota täytteen smetana ja murenna joukkoon feta.

    Mausta minttupestolla ja sekoita tasaiseksi.

    Kuori vesimeloni ja cantaloupe. Leikkaa molemmista meloneista 15 pitkulaista palaa (koko: 1 cm x 1 cm x 10 cm).

    Kokoa voileipäkakku. Levitä tarjoilulautaselle 3 hapankorppua. Lisää päälle muutamia mintunlehtiä. Levitä päälle täytettä. Tee kaksi samalaista kerrosta lisää. Lado seuraavaan kerrokseen molempia melonipölkkyjä. Jatka hapankorpuilla vielä toiset kolme kerrosta ja nosta päällimäiseksi melonit.

    Anna hapankorppukakun vetäytyä noin tunti ennen tarjoilua jääkaapissa.

    Koristele pinta minttupestolla ja tuoreilla mintunlehdillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    420 kcal
  • hiilihydraattia
    21.7 g
  • rasvaa
    35.4 g
  • proteiinia
    4.3 g
  • kuitua
    5.2 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Yli­op­pi­las­juh­lat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta