Meksikolainen kasvistostada
MU

Resepti: Maku 01/2012

Mek­si­ko­lai­nen kas­vis­tos­ta­da

Resepti: Maku 01/2012

Mek­si­ko­lai­nen kas­vis­tos­ta­da

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

35 min
  • Huuhtele kasvikset. Revi salaatinlehdet pienemmiksi.

    Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa paloiksi. Leikkaa kurkku pieniksi paloiksi.

    Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää soijasuikaleet. Anna kiehua 5 minuuttia. Valuta suikaleet ja kumoa paistinpannulle.

    Paista soijasuikaleita öljyssä muutama minuutti. Mausta juustokuminalla, chilijauheella, kanelilla, suolalla ja pippurilla. Pidä lämpiminä kannen alla.

    Leikkaa tortillat 8 osaan. Levitä palat leivinpaperoidulle pellille. Sivele öljyä päälle. Paista 225 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes tortillat saavat väriä.

    Kokoa tostada laakeaan astiaan. Levitä tortillapalat, soijasuikaleet, salaatit, paprikat ja kurkut tarjoiluvadille tai annoslautasille.

    Tarjoa meksikolaisen tostadan kanssa smetanaa ja guacamolea. Kruunaa halutessasi murskatuilla maissilastuilla.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    790 kcal
  • hiilihydraattia
    77.9 g
  • rasvaa
    43.4 g
  • proteiinia
    21.7 g
  • kuitua
    10.1 g
  • suolaa
    3.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Anna Huovinen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta