KATSOMASI RESEPTIT
Mehukas nyhtöleipä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Mehukas nyhtöleipä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Mehukas nyhtöleipä

Nyhtöleipä eli pull-apart bread, josta riittää naposteltavaa monelle. Pestoa, juustoa ja tomaattia sisältävä nyhtöleipä valmistuu nopeasti illanistujaisiin.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Muut ainesosat

  • tuoretta yrttiä esim. oreganoa

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Leikkaa leipä ristikkäin siivuiksi, mutta jätä pohja ehjäksi. Rytistä pala leivinpaperia käsissä ja avaa se pesäksi nyhtöleivälle.

    Lusikoi pestoa leivän halkeamiin. Lisää juustoraaste ja kuutioitu tomaatti.

    Paista nyhtöleipää 200 asteessa foliolla peitettynä noin 15 minuuttia. Ota folio pois ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.

    Koristele leipä tuoreella oreganolla ja nauti lämpimänä.

     

VINKKI

Kokeile täytteiksi erilaisia juustoja, pestoja, kasviksia tai vaikkapa pepperonia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    225 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    22.4 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

67% Tekisi uudestaan
  • Helppo0
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta