KATSOMASI RESEPTIT
Mehevä raparperipiirakka

Resepti: Maku 02/2011

Mehevä ra­par­pe­ri­pii­rak­ka

Resepti: Maku 02/2011

Mehevä ra­par­pe­ri­pii­rak­ka

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 annosta

Muruseos

Pohjataikina

Täyte

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Pellillinen mehevää raparperipiirakkaa syntyy helposti tällä ohjeella. Lukijoiden suosikkiohje vuodesta toiseen!
    Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisula. Nypi murumaiseksi. Siirrä muruseoksesta 1/4 toiseen kulhoon.
    Lisää loppuun muruseokseen piimä ja muna. Sekoita taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla peitellylle uunipannulle (35 x 42 cm).
    Ripottele pohjataikinan päälle raparperit.
    Sekoita loput täytteen ainekset keskenään. Kaada seos raparperinpalojen päälle.
    Ripottele pinnalle loppu muruseos.
    Paista mehevää raparperipiirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    315 kcal
  • hiilihydraattia
    43.4 g
  • rasvaa
    12.6 g
  • proteiinia
    5.9 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Leivonta


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (27)

95% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin25
  • Helppo12
  • Hurmasin vieraat23
  • Opin uutta5
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni19
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 20.02.2015

    Vierailija

    todella herkullinen ja mehevä ohje,otimme tämän piirakan kahvilamme pysyvään valikoimaan ;) kiitos!!maistuu niin suomalaiseen kuin ranskalaiseen tai saksalaisen makuun

    • Helppo
  • 05.10.2014

    Vierailija

    Tätä tehty jo monta kertaa, aina yhtä hyvää :)

    • Onnistuin
    • Hurmasin vieraat
  • 18.09.2014

    Vierailija

    Herkullisen kuuloinen ohje! Onko kukaan käyttänyt tässä pakastettua raparperia?

  • 22.08.2014

    Anonymous

    Tuunattu superherkku tuli kun rahkan sijaan laitettiin maustamatonta tuorejuustoa ja korvattiin piimä kermaviilillä. Täytteeseen raparperin mukaan vähän hillosokerissa keitettyjä kirsikoita kanelin kera. Vieraat julistivat kesän parhaaksi piirakaksi!

    • Hurmasin vieraat
    • Onnistuin
Lisää kommentteja (23)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta