Mehevä raparperipiirakka

Resepti: Maku 02/2011

Mehevä ra­par­pe­ri­pii­rak­ka

Resepti: Maku 02/2011

Mehevä ra­par­pe­ri­pii­rak­ka

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Pellillinen mehevää raparperipiirakkaa syntyy helposti tällä ohjeella. Lukijoiden suosikkiohje vuodesta toiseen! Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisula. Nypi murumaiseksi. Siirrä muruseoksesta 1/4 toiseen kulhoon. Lisää loppuun muruseokseen piimä ja muna. Sekoita taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla peitellylle uunipannulle (35 x 42 cm). Ripottele pohjataikinan päälle raparperit. Sekoita loput täytteen ainekset keskenään. Kaada seos raparperinpalojen päälle. Ripottele pinnalle loppu muruseos. Paista mehevää raparperipiirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    315 kcal
  • hiilihydraattia
    43.4 g
  • rasvaa
    12.6 g
  • proteiinia
    5.9 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (26)

95% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin22
  • Helppo10
  • Hurmasin vieraat23
  • Opin uutta4
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni17

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta