KATSOMASI RESEPTIT
Mehevä raparperipiirakka

Resepti: Maku 02/2011

Mehevä ra­par­pe­ri­pii­rak­ka

Resepti: Maku 02/2011

Mehevä ra­par­pe­ri­pii­rak­ka

Mehevä raparperipiirakka on yksi Maku.fi:n suosituimmista kesäleivonnaisista. Katso myös VIDEO, miten helposti syntyy pellillinen herkullisen mehevää raparperipiirakkaa. Suosittelemme!

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 palaa

Muruseos

Pohjataikina

Täyte

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Leivo mehevä raparperipiirakka näin:

    Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisula. Nypi murumaiseksi.

    Siirrä muruseoksesta 1/4 toiseen kulhoon.

    Lisää loppuun muruseokseen piimä ja muna. Sekoita taikinaksi. Taikinaan jäävistä paakuista ei tarvitse huolestua - ne häviävät paistamisen aikana.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle (35 x 42 cm).

    Ripottele pohjataikinan päälle raparperit.

    Sekoita loput täytteen ainekset keskenään. Kaada seos raparperinpalojen päälle.

    Ripottele pinnalle loppu muruseos.

    Paista mehevää raparperipiirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    237 kcal
  • hiilihydraattia
    32.6 g
  • rasvaa
    9.5 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Leivonta


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (108)

91% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin259
  • Helppo175
  • Hurmasin vieraat169
  • Opin uutta56
  • Ei maistunut34
  • Kaikki meni154
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (104)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta