KATSOMASI RESEPTIT
Mehevä puolukkapiirakka marenkihunnulla

Resepti: Apu 01/2007

Mehevä puo­luk­ka­pii­rak­ka ma­ren­ki­hun­nul­la

Resepti: Apu 01/2007

Mehevä puo­luk­ka­pii­rak­ka ma­ren­ki­hun­nul­la

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

Päälle

Marenki

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Vaahdota margariini ja sokeri ja lisää sekaan kananmuna voimakkaasti vatkaten.
    Yhdistä keskenään kuivat aineet ja lisää ne sokeri-margariiniseokseen vuoron perään maidon kanssa. Voitele ja korppujauhota vuoka. Kumoa taikina voideltuun vuokaan ja tasoita pinta.
    Levitä pinnalle puolukkasurvos ja paista keskitasolla 175 asteessa kypsäksi eli noin 50 minuuttia.
    Nosta kakku uunista ja anna jäähtyä.
    Levitä pintaan puolukkahillo.
    Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää sekaan pikkuhiljaa sokeri.
    Lisää valmis marenkimassa piiraan pinnalle ja kuorruta marenki nopeasti grillivastuksen alla kauniin väriseksi. Nosta tarjolle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    266 kcal
  • hiilihydraattia
    39.5 g
  • rasvaa
    10.1 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Juhani Salonen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta