KATSOMASI RESEPTIT
Mehevä mustikka-marenkipiirakka

Resepti: Maku 05/2006

Mehevä mustikka-ma­ren­ki­pii­rak­ka

Resepti: Maku 05/2006

Mehevä mustikka-ma­ren­ki­pii­rak­ka

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

Tarjoiluun

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele sulanut taikina Ø 23 sentin piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa ensin ilman täytettä 5–10 min. Survo mustikat ja sekoita paistonkestävä vadelmamarmeladi joukkoon. Kaada täyte vuokaan. Paista noin 20 minuuttia. Jäähdytä.

    Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri vatkauksen loppuvaiheessa. Levitä marenkivaahto jäähtyneen mustikkapiiraan päälle pehmeästi aaltoilleen ja työnnä piiras 225 asteiseen uuniin. Ota mustikka-marenkipiiras uunista, kun marenki on vaaleanruskea.

    Tarjoa mustikka-marenkipiirakka jäähdytettynä vaniljakastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    178 kcal
  • hiilihydraattia
    27.2 g
  • rasvaa
    6 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

43% Tekisi uudestaan
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Marjat

Lisää suosikiksi

Tulosta