KATSOMASI RESEPTIT
Maustetut porsaan ulkofileet

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Maustetut porsaan ulkofileet

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Maustetut porsaan ulkofileet

Mehevät pekoniset mausteisella rommilla sekä salvialla maustetut porsaan ulkofilepihvit sopivat hyvin vaikkapa bataattimuusin tai parmesaaniperunoiden kaveriksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

7 annosta

Muut ainesosat

  • Ripaus suolaa ja mustaapippuria.

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Ota fileet ajoissa (noin puolta tuntia aikaisemmin) lämpenemään ja ripottele molemmin puolin suolaa sekä mustaapippuria. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti niin, että pinta hiukan ruskistuu. Kääri pihvien ympärille pekonia ja laita paistoastiaan. Silppua salvia ja raasta parmesaani. Yhdistä kerma, rommi, juustoraaste, silputtu salvia sekä ripaus suolaa ja mustaapippuria. Kaada seos pihvien päälle ja paista kyspsiksi 180 asteessa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    359 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    32.6 g
  • proteiinia
    10.6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta