KATSOMASI RESEPTIT
Mausteiset paahdetut kikherneet
GL
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Mausteiset paahdetut kikherneet

Resepti: Maku 07/2016

Mausteiset paahdetut kikherneet

Paahdetut kikherneet ovat oiva tortillan kasvistäyte. Rapsakat ja mausteiset pallerot maistuvat myös vaikkapa leffaeväänä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista paahdetut kikherneet esimerkiksi näin:

    Valuta ja huuhtele kikherneet. Mausta ne öljyllä, juustokuminalla, oreganolla ja pippurilla.

    Levitä kikherneet leivinpaperille, uunipellille.

    Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin värisiä. Mausta lopuksi suolalla.

    Tarjoa paahdetut kikherneet esimerkiksi tortillojen välissä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    222 kcal
  • hiilihydraattia
    15 g
  • rasvaa
    14.8 g
  • proteiinia
    7.2 g
  • kuitua
    4.4 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta