KATSOMASI RESEPTIT
Mausteinen peruna-jauhelihalaatikko
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2010

Mausteinen peruna-jau­he­li­ha­laa­tik­ko

Resepti: Maku 01/2010

Mausteinen peruna-jau­he­li­ha­laa­tik­ko

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Ruskista jauheliha kasarissa. Lisää valutetut pavut, vesi, liemikuutio ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
    Kuori perunat ja viipaloi ne.
    Lado uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita ja jauhelihaseosta siten, että perunakerros tulee päällimmäiseksi. Ripottele peruna-jauhelihalaatikon pinnalle juustoraaste.
    Kuumenna peruna-jauhelihalaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
    ●Halutessasi miedompaa makua, voit sambal oelekin ja tabaskon sijasta käyttää yrttimausteita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    99 kcal
  • hiilihydraattia
    8.6 g
  • rasvaa
    4.4 g
  • proteiinia
    6.2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta