KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 25 min

25 min
  • Huuhtele linssit hyvin välikössä. Kuori ja kuutioi porkkanat sekä sipuli.

    Kuumenna kattilassa tilkka öljyä. Kuullota sipulikuutioita hetki. Lisää porkkanakuutiot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota hetki.

    Lisää kattilaan kasvisliemi, tomaattimurska, harissa ja juustokumina. Kuumenna kiehuvaksi.

    Lisää kattilaan linssit ja anna linssikeiton kiehua noin 15minuuttia.

    Lisää keittoon hienonnettu lehtipersilija, suola ja pippuri. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

    Tarjoile mausteinen linssikeitto turkkilaisen jogurtin ja hienonnetun lehtipersilijan kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    23 kcal
  • hiilihydraattia
    2.4 g
  • rasvaa
    1 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

keitto, linssi, kasvisruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta