Mausteinen kurpitsakeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 04/2007

Maus­tei­nen kur­pit­sa­keit­to

Resepti: Maku 04/2007

Maus­tei­nen kur­pit­sa­keit­to

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori ja silppua sipulit, valkosipulit ja omenat. Kuullota ison kattilan pohjalla sipulit ja omenat öljyssä.

    Lisää joukkoon currytahna, inkivääri ja chili. Paista sekoitellen muutaman minuutin ajan.

    Lisää kattilaan kurpitsat sekä kasvisliemi ja kuumenna. Anna keiton porista hiljalleen noin 30 minuutin ajan.

    Soseuta keitto ja sekoita joukkoon kookosmaito, limetin puristettu mehu ja hunaja.

    Kuumenna ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Voit ohentaa mausteista kurpitsakeittoa halutessasi vielä kasvisliemellä.

    •Koristele kurpitsakeitto kookoskermaraidoilla ja korianterinlehdillä.

    •Keitä kurpitsasoppaa tuplamäärä, se vain paranee lämmitettäessä uudelleen.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    167 kcal
  • hiilihydraattia
    10.5 g
  • rasvaa
    12.6 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    4.3 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta