KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin

  • Kuori ja pilko kurpitsa reiluksi paloiksi. Poista siemenet ja nosta palat uunivuokaan. Lisää joukkoon hienonnettua chiliä, hienoksi raastettua inkivääriä ja oliiviöljyä. Kääntele paloja öljyssä ja mausteissa. Paahda 200 asteessa uunin keskitasolla 30-40 minuuttia kunnes kurpitsa on kypsän pehmeää. 

    Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli. Kuumenna voi isossa kattilassa ja kuullota kuutioita keskilämmöllä 10 minuuttia. Kaada laiha kasvisliemi kattilaan ja keitä perunat pehmeiksi.

    Mausta keitto kanelilla, aavistuksella muskottipähkinäjauhetta ja kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää sekaan kypsät kurpitsapalat.

    Nosta keitto pois liedeltä ja soseuta varovasti sauvasekoittimella.

    Lisää kerma, tarvittaessa lisää vettä ja kiehauta. Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiemenien ja creme fraichen kanssa.

VINKKI

Jos keitto tuntuu liian paksulta, lisää mukaan lientä oman maun mukaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    98 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    8.1 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (7)

92% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin6
  • Helppo4
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta2
  • Kaikki meni5
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (3)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta