KATSOMASI RESEPTIT
Maukas artisokkapasta
MU

Resepti: Minna Nevalainen

Maukas artisokkapasta

Resepti: Minna Nevalainen

Maukas artisokkapasta

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valuta artisokan sydämet. Leikkaa sipulit viipaleiksi.
    Kuumenna voi-öljyseos kasarissa. Lisää pannulle sipuliviipaleet ja laakerinlehdet ja anna niiden pehmetä hetki.
    Lisää rusinat ja pinjansiemenet ja jatka kuullottamista vielä muutama minuutti.
    Kaada joukkoon viini ja sitruunamehu ja murenna joukkoon kasvisliemikuutiopala. Hauduta, kunnes puolet nesteestä on haihtunut. Poista laakerinlehdet kastikkeesta.
    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
    Pilko artisokan sydämet. Lisää ne ja kerma kastikkeeseen. Anna kastikkeen hautua sen aikaa, kun pasta kiehuu. Mausta kastike silputulla mintulla, suolalla ja pippurilla.
    Siivilöi ja valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoa parmesaaniraasteen kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    204 kcal
  • hiilihydraattia
    21.2 g
  • rasvaa
    9.7 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis, munaton


Laatinut:

Kuva:

Anna Huovinen

Kommentit (2)

91% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin3
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta2
  • Kaikki meni3
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Oli tuoreita herkkusieniä kaapissa niin laitettiin niitä, mintun sijaan vähän korianteria samasta syystä. Puuttui myös pinjansiemenet ja rusinat, olisivat kyllä olleet hyviä nekin. Päälle laitettiin parmesaanin lisäksi pehmeää vuohenjuustoa, ja se oli todella herkullista! Kannattaa kokeilla.

    • 28.02.2015

      Vierailija

      Jumalaisen hyvää itsetehdyn tagliatellen kera <3

      • Hurmasin vieraat

      Kommentoi

      Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

      Lisää suosikiksi

      Tulosta