Resepti: Maku 06/2010

Matteuksen kakku

Resepti: Maku 06/2010

Matteuksen kakku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Yhdistä kuivat aineet ja pistaasirouhe. Sekoita jauhoseos ja kinuskikastike taikinaan. Lusikoi taikina hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (2 l). Paista Matteuksen kakkua 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Kumoa hieman jäähtyneenä. Jäähdytä. Valmista kuorrutus. Lisää kaakaojuomaan tomusokeri voimakkaasti sekoittaen. Notkista sopivan juoksevaksi lorauksella kinuskikastiketta. Noruttele kuorrute viiruiksi kakun päälle. Ripottele pistaasit ”kruununkiviksi”.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    195 kcal
  • hiilihydraattia
    24.5 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    2.4 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta