KATSOMASI RESEPTIT
Marokkolainen tomaatti-paprikakeitto
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Marokkolainen tomaatti-paprikakeitto

Resepti: Maku 01/2017

Marokkolainen tomaatti-paprikakeitto

Marokkolainen tomaatti-paprikakeitto valmistuu säilötyistä, paahdetuista paprikoista. Herkullinen paprikakeitto sopii arkeen ja aterian alkuun. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valuta ja paloittele paprikat.

    Huuhtele kypsät kikherneet siivilässä kylmällä vedellä.

    Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli.

    Kuumenna öljyä kattilan pohjalla, lisää sipulit ja mausteet. Kuumenna hetki sekoitellen.

    Lisää tomaattimurska, paprikat, kikherneet ja kasvisliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Soseuta keitto. Mausta se suolalla ja pippurilla.

    Paista loput kikherneet lisäkkeeksi. Huuhdo, valuta ja kumoa ne pannulle. Lisää öljy, siirappi ja mausteet.

    Kuumenna miedolla lämmöllä sekoitellen, kunnes kikherneet ovat paistuneet kauniin ruskeiksi. Tarjoa keiton kanssa kikherneitä, paksua jogurttia ja yrttisilppua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    40 kcal
  • hiilihydraattia
    5 g
  • rasvaa
    1.3 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta