Marjakauden jogurttitorttu
GL

Resepti: Maku 05/2005

Marjakauden jogurttitorttu

Resepti: Maku 05/2005

Marjakauden jogurttitorttu

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Koristeeksi

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vaahdota valkuaiset ja mausta vaahto sokereilla ja suolalla. Lisää joukkoon mantelijauhe. Sekoita kevyesti ja levitä vaahto leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

    Kypsennä 180-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

    Yhdistä keltuaiset, muna, tuorejuusto, jogurtti ja sitruunamehu. Mausta seos sokerilla ja ohueksi silputuilla mintunlehdillä.

    Valuta täyte kypsennetyn mantelipohjan päälle ja paista marjatorttua uunissa vielä noin 30 minuuttia.

    Ota jogurttitorttu uunista ja anna jäähtyä vuoassa. Tarjoa marjojen kanssa.

    •Valkuaispohjaan voit käyttää mantelin sijasta erilaisia pähkinöitä tai pinjansiemeniä jauhettuina.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    20.3 g
  • rasvaa
    23.3 g
  • proteiinia
    8.3 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta