KATSOMASI RESEPTIT
Marinoitu punasipuli
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Marinoitu punasipuli

Resepti: Maku 05/2016

Marinoitu punasipuli

Marinoidut punasipulit sopivat lisäkkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.

ARVIOI
4.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista marinoitu punasipuli näin:

    Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.

    Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.

    Lisää sipulit joukkoon.

    Anna marinoitujen punasipulien maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    175 kcal
  • hiilihydraattia
    15.4 g
  • rasvaa
    11.8 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

64% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta