Marinoidut sipulit
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2009

Ma­ri­noi­dut si­pu­lit

Resepti: Maku 03/2009

Ma­ri­noi­dut si­pu­lit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

1 annosta

Tee näin

10 min
  • Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

    Sekoita sitruunamehu ja hunaja. Lisää sipuliviipaleet liemeen ja sekoita hyvin. Sipulit marinoituvat vuorokaudessa.

    Säilytä marinoituja sipulirenkaita jääkaapissa kannellisessa astiassa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    132 kcal
  • hiilihydraattia
    25.7 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    2.5 g
  • kuitua
    2.9 g
  • suolaa
    19.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

elävä ravinto


Laatinut:

Kuva:

Juha Juntto

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta