Marinoidut sipulit
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2009

Marinoidut sipulit

Resepti: Maku 03/2009

Marinoidut sipulit

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

1 annosta

Tee näin 10 min

10 min
  • Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

    Sekoita sitruunamehu ja hunaja. Lisää sipuliviipaleet liemeen ja sekoita hyvin. Sipulit marinoituvat vuorokaudessa.

    Säilytä marinoituja sipulirenkaita jääkaapissa kannellisessa astiassa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
5.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    132 kcal
  • hiilihydraattia
    25.7 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    2.5 g
  • kuitua
    2.9 g
  • suolaa
    19.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta