KATSOMASI RESEPTIT
Marinoidut siitakesienet
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Marinoidut siitakesienet

Resepti: Maku 08/2016

Marinoidut siitakesienet

Päivitä sienisalaatti ja marinoi siitakkeet makean mausteiseksi lisäkkeeksi. Miedot siitakkeet saavat aasialaisessa maustekylvyssä ihanaa potkua. Tämä pikasäilyke on valmis muutamassa päivässä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Ohjeella valmistuu 4–6 annosta marinoituja siitakesieniä.

    Puhdista siitakkeet ja poista kuivat jalat. Viipaloi sienet ja paista ne öljyssä paistinpannulla kauniin värisiksi.

    Kiehauta mausteliemen ainekset kattilassa. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä.

    Annostele siitakkeet puhtaaseen purkkiin (vetoisuus 5 dl). Kaada päälle haalea mausteliemi.

    Sulje purkki ja anna jäähtyä. Anna siitakkeiden maustua jääkaapissa muutaman päivän ajan.

    Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi joulupöydässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    80 kcal
  • hiilihydraattia
    3.6 g
  • rasvaa
    6.1 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    2.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta