KATSOMASI RESEPTIT
Marinoidut pavut – maistuva lisuke arkeen ja juhlaan
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2004

Marinoidut pavut – maistuva lisuke arkeen ja juhlaan

Resepti: Maku 04/2004

Marinoidut pavut – maistuva lisuke arkeen ja juhlaan

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Marinadi

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Pane pavut likoamaan illalla, kummatkin papulajit omiin kulhoihinsa.
    Kaada liotusvesi aamulla pois. Keitä pavut kypsiksi vedessä, omissa kattiloissaan. Pavut kypsyvät noin tunnissa. Kun puristat yhtä papua sormiesi välissä ja se hajoaa, on pavut kypsiä.
    Tee papujen kypsyessä marinadi. Kuori punasipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa.
    Kaada kypsistä pavuista vesi pois ja kumoa pavut marinadin joukkoon. Sekoita hyvin. Anna jäähtyä ja laita kulho jääkappiin maustumaan vähintään muutamaksi tunniksi, mieluiten seuraavaan päivään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    309 kcal
  • hiilihydraattia
    20.9 g
  • rasvaa
    22.5 g
  • proteiinia
    5.3 g
  • kuitua
    5.2 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Helppo6
  • Hurmasin vieraat6
  • Opin uutta4
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni8
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta