KATSOMASI RESEPTIT
Marinoidut pavut jouluisilla mausteilla
GL
MA
MU

Resepti: Maku 06/2010

Marinoidut pavut jouluisilla mausteilla

Resepti: Maku 06/2010

Marinoidut pavut jouluisilla mausteilla

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 12 t 20 min

12 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
12 t
  • Huuhtele ja valuta pavut. Poista paprikasta siemenet ja kanta. Kuutioi paprika. Hienonna korianteri.
    Mittaa vesi kattilaan. Lisää neilikat, kanelitanko, sokeri ja suola. Keitä muutama minuutti. Siivilöi ja jäähdytä.
    Pane pavut, paprika ja korianteri kulhoon. Lisää mausteliemi, öljy ja limettimehu. Kääntele pavut sekaisin.
    Anna marinoitujen papujen maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia tai yön yli.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    155 kcal
  • hiilihydraattia
    16.4 g
  • rasvaa
    6.2 g
  • proteiinia
    7.9 g
  • kuitua
    7.4 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Ei maistunut0
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 17.09.2013

    Kirjalo

    Kannustan kokeilemaan reseptiä! Ensi alkuun tuntui kaneli ja neilikka ihan hölmöltä, marinadi on kuitenkin hienostunut ja mieto. Meillä tämä on joka kerta mennyt alta aikayksikön, nuorisokin tykkää. Pidämme korianterin mausta, joten olen lisäksi muskannut muutaman korianterin siemenkin mukaan.

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun kasvisruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta