KATSOMASI RESEPTIT
Mantelitaimen sitruuna-voikastikkeessa
MU

Resepti: Maku 08/2016

Mantelitaimen sitruuna-voi­kas­tik­kees­sa

Resepti: Maku 08/2016

Mantelitaimen sitruuna-voi­kas­tik­kees­sa

Runsaassa voissa paistetut taimenfileet ryyditetään mantelilastuilla ja sitruunaisella kastikkeella.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 20 min

20 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
5 min
  • Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Huuhtele kalafileet nopeasti ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla.

    Kaada jauhot lautaselle. Kääntele fileet jauhoissa ja mausta sitten suolalla ja pippurilla.

    Sulata puolet voista pannulla ja paista fileitä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä kalat vuokaan ja nosta uuniin noin 5 minuutiksi.

    Paahda mantelilastuja kuivalla pannulla niin, että ne ruskistuvat hieman. Siirrä lautaselle.

    Ruskista loppu voi kevyesti pannulla. Lisää sitruunamehu, persilja ja suola. Kaada voiseos kalojen päälle, ripottele pinnalle mantelilastut ja tarjoa heti.

VINKKI

Taimenen kanssa maistuu tuore maalais- tai ruisleipä. Juomaksi sopii kylmä olut tai kuiva riesling-valkoviini.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    609 kcal
  • hiilihydraattia
    15.7 g
  • rasvaa
    58.7 g
  • proteiinia
    6.3 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    3.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kala, munaton


Laatinut:

Kuva:

Timo Pyykkö

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta