Mantelinen mustikkapiirakka

Resepti: Maku 03/2010

Mantelinen mus­tik­ka­pii­rak­ka

Resepti: Maku 03/2010

Mantelinen mus­tik­ka­pii­rak­ka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Raasta mustikkapiirakan mantelimassa tai murustele se sormin. Sekoita pehmeä rasva manteli­massaan ja ripottele joukkoon suola. Sekoita jauhot taikinaan. Taputtele mantelitaikina jauhotetuilla sormilla piirakkavuokaan (Ø 27 cm). Esipaista pohjaa 175-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe. Lisää jauhoseos munasokerivaahtoon. Sekoita vaahtoon rahka. Mausta täyte sitruunamehulla. Kääntele mustikat mukaan varovasti. Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Jatka mantelisen mustikkapiirakan paistamista puoli tuntia, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä. •Mantelisen mustikkapiirakan maku paranee päivien myötä. Voit myös pakastaa leivonnaisen annospaloina.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    386 kcal
  • hiilihydraattia
    41 g
  • rasvaa
    19.5 g
  • proteiinia
    10.9 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

mökkeily


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta