KATSOMASI RESEPTIT
Mantelimassakeksit
GL

Resepti: Maku 03/2017

Man­te­li­mas­sa­kek­sit

Resepti: Maku 03/2017

Man­te­li­mas­sa­kek­sit

Gluteenittomien mantelimassakeksien taikina valmistuu pikaisesti ja pitää muotonsa paistettaessa. Testaa kolmea kivaa täytettä ja pakasta keksit juhlaa varten!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Notkista mantelimassa kulhossa sähkövatkaimella. Lisää valkuainen ja sitruunankuoriraaste ja vatkaa nopeasti tasaiseksi.

    Muotoile massasta tanko ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Pyörittele ne tomusokerin avulla palloiksi. Nosta pallot leivinpaperille uunipellille.

    Paina jokaiseen pikkuleipään peukalolla kuoppa. Annostele kuoppaan joko hilloa, kokonainen manteli tai toffeenpala.

    Paista 175-asteisen uunin keskitasossa 12–15 minuuttia tai kunnes pikkuleivät saavat kauniin värin. Jos haluat pakastaa keksit, pussita ne hyvin pakattuina. Nosta mantelimassakeksit jäisinä tarjolle, sillä ne sulavat tosi nopeasti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    377 kcal
  • hiilihydraattia
    42.9 g
  • rasvaa
    18 g
  • proteiinia
    10.7 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta