KATSOMASI RESEPTIT
Mantelikeksit (Cantuccini)

Resepti: Maku 05/2010

Mantelikeksit (Cantuccini)

Resepti: Maku 05/2010

Mantelikeksit (Cantuccini)

Näppärä aterian päätös Toscanan tyyliin on tässä: nosta pöytään kulho mantelisia cantuccini-keksejä ja lasilliset makeaa vin santo -viiniä. Sitten vain dippaillaan ja nautitaan!

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 kpl

Päälle

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Valmista cantuccinit eli mantelikeksit näin:

    Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kevyesti. Lisää mukaan muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta halutessasi muutamalla tipalla karvasmanteliöljyä.

    Tee taikinasta leivinpaperin päälle pellille 3 pellin pituista takoa. Painele tangot vähän matalammaksi mantelilastujen kanssa.

    Paista tankoja 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

    Leikkaa tangot vinoiksi viipaleiksi ja anna mantelikeksien vielä kuivahtaa uunin jälkilämmössä.

    Tarjoile mantelileivät eli cantuccinit makeaan vin santo -viiniin dipaten.  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    500 kcal
  • hiilihydraattia
    29.3 g
  • rasvaa
    37.1 g
  • proteiinia
    13 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Toscana, kasvis


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (1)

76% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Helppo5
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta3
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 05.05.2017

    Vierailija

    Olisin itse kaivannut hitusen lisämakeutta, kun en minkään makean viinin kanssa maistellut. Taikina vähän makeampi kuin valmis tuote..

    • Opin uutta

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta