KATSOMASI RESEPTIT
Mantelikala
MU

Resepti: Maku 01/2009

Mantelikala

Resepti: Maku 01/2009

Mantelikala

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Ota kala sulamaan puolisen tuntia ennen ruoanvalmistusta.

    Sekoita korppujauhot ja mantelilastut kermaan. Jätä pieni osa mantelilastuista koristeluun. Mausta seos sitruunankuorella ja tillillä, anna turvota noin 5 minuuttia.

    Nosta kalapalat uunivuokaan. Mausta kala sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

    Levitä kalan päälle manteliseos, ripottele pintaan loput mantelilastut ja kypsennä mantelikalaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

    Tarjoa mantelikalan kanssa keitettyjä perunoita tai perunamuusia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    5.1 g
  • rasvaa
    7 g
  • proteiinia
    12.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (4)

82% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin27
  • Helppo25
  • Hurmasin vieraat8
  • Opin uutta7
  • Ei maistunut9
  • Kaikki meni14
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 24.04.2017

    Vierailija

    Sitruuna tekee hyvän makusäväyksen.

    • Helppo
    • Onnistuin
    • Kaikki meni
    • 12.11.2016

      Vierailija

      Teen tämän Liiterin halpisfileistä mieluummin kuin kuutioseitistä. Erittäin toimiva ja muuntelukelpoinen perusresepti. Suosittelen kokeilemaan lisätä paprikajauhetta ja /tai tomaattipyreetä, pieni määrä murskaakin toimii.

      • 21.10.2015

        Vierailija

        Olen tehnyt tällä ohjeella pari kertaa ja mielestäni kalan päälle tulevassa korppujauhomössössä saisi olla vähän enemmän kermaa. Oli aika hankalaa saada levitettyä töhnää tasaisesti. Toiseksi kannattaa puolivälissä paistoaikaa laittaa leivinpaperi kalan päälle, ettei mantelit pinnalla kärähdä.

        • Onnistuin
        • 20.10.2014

          Vierailija

          Helppoa ja nopeaa

          • Helppo
          • Opin uutta
          • Kaikki meni

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää suosikiksi

          Tulosta