Mantelikala
MU

Resepti: Maku 01/2009

Man­te­li­ka­la

Resepti: Maku 01/2009

Man­te­li­ka­la

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Ota kala sulamaan puolisen tuntia ennen ruoanvalmistusta.

    Sekoita korppujauhot ja mantelilastut kermaan. Jätä pieni osa mantelilastuista koristeluun. Mausta seos sitruunankuorella ja tillillä, anna turvota noin 5 minuuttia.

    Nosta kalapalat uunivuokaan. Mausta kala sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

    Levitä kalan päälle manteliseos, ripottele pintaan loput mantelilastut ja kypsennä mantelikalaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

    Tarjoa mantelikalan kanssa keitettyjä perunoita tai perunamuusia.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    321 kcal
  • hiilihydraattia
    12.1 g
  • rasvaa
    16.5 g
  • proteiinia
    29.1 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

perinteinen


Laatinut:

Kuva:

Anna Huovinen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta