Mansikkamehu
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2008

Mansikkamehu

Resepti: Maku 03/2008

Mansikkamehu

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

10 annosta

Tee näin 1 vrk 40 min

1 vrk 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Kiehauta vesi ja jäähdytä se.

    Survo peratut marjat soseeksi ja kaada päälle jäähtynyt vesi.

    Liuota sitruunahappo pieneen vesitilkkaan ja kaada se marjaseokseen auttamaan mehun irtoamista.

    Anna marjaseoksen mehustua viileässä 1–2 vuorokautta. Sekoita välillä muutaman kerran.

    Valuta mehu siivilän läpi (tarvittaessa kahteen kertaan) ja mittaa mehu. Lisää haluamasi määrä sokeria mehuun ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut.

    Pakasta mansikkamehu jääpalamuotteihin tai pakasterasioihin.

    •Jos et pakasta mansikkamehua, lisää säilöntäainetta varmistamaan säilyminen. Pullota mehu puhtaisiin, kylmiin pulloihin ja säilytä viileässä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    151 kcal
  • hiilihydraattia
    33.8 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    2.9 g
  • suolaa
    5.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta