KATSOMASI RESEPTIT
Mansikkadonitsit

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Man­sik­ka­do­nit­sit

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Man­sik­ka­do­nit­sit

Unohda karkkikorut, sillä kesän veikein kaulanauha pujotellaan donitseista. Voihin dippaaminen ja valkosuklaakuorrutus takaavat mehevät ja makeat uunissa paistetut mansikkadonitsit.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Voitele 12 donitsin donitsipelti öljyllä.

    Sekoita keskenään taikinan kuivat aineet.

    Sekoita toisessa kulhossa muna, sose tai mehu ja öljy. Lisää kuivat aineet nesteisiin ja sekoita taikina tasaiseksi. Kääntele joukkoon mansikkapalat.

    Pursota taikina suuripäisellä tyllalla tai lusikoi pellille. Täytä donitsipellin kolot puoleen väliin.

    Paista donitseja uunin keskitasolla 200 asteessa 8–10 minuuttia. Varmista kypsyys testitikulla.

    Sulata voi mikrossa ja voitele lämpimät donitsit molemmin puolin. Anna donitsien jäähtyä.

    Sulata suklaa vesihauteessa. Murenna hieman pakastekuivattuja mansikoita.

    Kasta jäähtyneet donitsit sulaan valkosuklaaseen ja koristele mansikkamurulla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    475 kcal
  • hiilihydraattia
    52.4 g
  • rasvaa
    26.9 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta